vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un chinez a fost prins la vamă cu 94 de iPhone-uri lipite de corp

  de Special Arad | 14 ianuarie 2015, 10:23 AM | Internaţional

  1

  Atunci când vine vorba de contrabandă, unii nu prea sunt inspirați cum se cuvine. Funcționarii vamali chinezi au prins, duminica, un cetățean din Hong Kong care încerca să treacă granița către cu 94 de iPhone-uri… lipite de corp.

  Omul a atras atenția unui funcționar atunci când acesta părea ca merge destul de greu, deși nu avea în mâini greutate mare, scrie Wall-Street.ro.

  După ce aceștia nu au găsit nimic în pungile sale, oficialii l-au rugat să treacă printr-un detector de metale și, previzibil, alarmele au pornit.

  Fotografiile făcute publice de autorități arată zeci de iPhone-uri lipite perfect de pieptul, abdomenul și picioarele bărbatului. Valoarea tuturor iPhone-urilor, modele 6 și 5S, se ridică la peste 300.000 de yuani (49.000 de dolari).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.