Un celebru muzician va juca alături de Johnny Depp în „Pirates Of The Caribbean – Dead Men Tell No Tales”

  de Special Arad | 26 March 2016, 9:44 AM | Film | Pop Culture

  0

  Paul McCartney va avea o scurtă apariţie în cel de-al cincilea film din franciza „Piraţii din Caraibe”, ce va purta titlul „Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, unde veteranul de la Beatles va juca alături de Johnny Depp şi Javier Bardem, transmite The Guardian.

  Apariţia lui McCartney ar fi al doilea scurt rol pe care un muzician celebru îl joacă în franciza „Piraţii din Caraibe”, după ce chitaristul de la The Rolling Stones, Keith Richards l-a jucat pe tatăl Căpitanului Jack Sparrow în filmul din 2007, „Pirates of the Caribbean: At World’s End”.

  În filmul „Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, Johhny Depp îl va interpreta din nou pe renumitul Jack Sparrow. Din distribuţie mai fac parte aclamaţii actori Geoffrey Rush şi Orlando Bloom şi Javier Bardem. Bardem va juca rolul ticălosului.

  Regia va fi semnată de cineaştii norvegieni Joachim Rønning şi Espen Sandberg, faimoşi pentru filmul dramatic nominalizat la Oscar, „Kon-Tiki”.

  Al cincilea film din serie a fost deja subiect de tabloid, după ce soţia lui Depp, actriţa Amber Heard, ar fi încercat în mod ilegal să-i strecoare pe toţi căţeii lui Johnny pe platourile de filmare din Australia.

  Potrivit zvonurilor din presă, rolul lui Depp a fost puţin minimalizat în acest al cincilea film din seria „Piraţii din Caraibe”, pentru a-i da ocazia personajului negativ interpretat de Bardem să se manifeste în toată splendoarea sa malefică. Depp ar fi declarat că e ultima oară când îl joacă pe Căpitanul Sparrow.

  Filmările pentru „Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” s-au desfăşurat în primăvară, în Queensland, Australia, iar rolul principal feminin este interpretat de actriţa Kaya Scodelario. Pelicula se află în prezent în postproducţie şi va fi lansată în vara anului 2017.

  Cele patru producţii din franciza „Piraţii din Caraibe” au avut încasări totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.