marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un celebru DJ străin, prezent la Untold 2019, va compune imnul oficial al Campionatului European de Fotbal 2020. Acesta vine la București

  de Special Arad | 20 octombrie 2019, 7:02 PM | Sport

  0

  Federația Română de Fotbal a anunțat, duminică, numele celui care va compune imnul oficial pentru Campionatul European din 2020.

  Olandezul Martin Garrix va lua parte la ceremonia de tragere la sorți pentru turneul final, care va avea loc la Romexpo, în București.

  Artistul a mai fost în România, pe scena festivalului Untold de la Cluj.

  „Martin Garrix, artistul muzical oficial al UEFA EURO 2020, a deținut timp de 3 ani la rând titlul de cel mai bun DJ al lumii. În acest timp el a urcat și pe scena principala UNTOLD. De fiecare dată când a fost prezent, artistul a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului de la Cluj Napoca. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că UNTOLD este unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume. UNTOLD este partener al Federației Române de Fotbal, așa că Garrix a primit cadou tricoul Naționalei României, inscripționat cu numele său. Martin Garrix a anunțat aseară că va prezenta la primăvară imnul oficial al EURO 2020 pe care îl va compune. Garrix va fi prezentat familiei fotbalului la București, cu prilejul tragerii la sorți pentru turneul final, la ROMEXPO, pe 30 noiembrie. Fanii fotbalului și ai muzicii vor avea posibilitatea să câștige o întâlnire cu Martin Garrix la București cu acest prilej”, a transmis FRF.

  Sursa foto: Theushuaiaexperience.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.