Un ceh a venit la Arad să reclame furtul unei mașini închiriate, dar polițiștii au descoperit altceva

  de Special Arad | 30 iulie 2021, 1:06 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cercetează un cetățean ceh, de 47 de ani, care, în ziua de 28 iulie, a reclamat că mașina închiriată cu care s-ar fi deplasat din Cehia în România ar fi fost sustrasă din municipiul Arad, în aceeași zi.

  Din cercetări a reieșit că bărbatul s-ar fi deplasat în Serbia, unde, după demontarea sistemului de monitorizare GPS, ar fi predat autoturismul unei alte persoane, pentru suma de 3.000 de euro, iar apoi ar fi venit în țară pentru a reclama furtul mașinii.

  Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.