Un camion plin cu materiale textile a ars ca o torță, azi noapte, în Zona Industrială | Foto-Video

  de Andrei Fuliaș | 20 martie 2020, 9:31 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  (foto: ISU Arad)

  Un autotren a fost cuprins de flăcări noaptea trecută, la Vama de Interior din Zona Industrială, iar Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere și nouă pompieri pentru a stinge incendiul.

  În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat la autotren, favorizat de prezența din abundență a materialului combustibil, autocamionul fiind încărcat cu materiale textile.

  „Intervenția a fost una dificilă, autocamionul fiind chiar la intrarea în curtea instituției și exista posibilitatea propagării incendiului la clădirea vămii. După aproximativ 3 ore de intervenție, cele două echipaje au reușit stingerea incendiului și protejarea clădirii. În urma incendiului mai multe geamuri ale clădirii au fost sparte sau deteriorate.
  Cauza probabilă ”frecare mecanică” la sistemul de frânare care prezenta defecțiuni”, transmite maiorul George Pleșca, purtător de cuvând al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.