Un camion a luat foc în apropiere de comuna Vârfurile. ISU a stins focul cu mare dificultate

  de Special Arad | 24 iulie 2019, 6:32 PM | Știri Arad

  0

  Echipajele ISU s-au deplasat de urgență în zona satului Groși, aparținător comunei Vârfurile, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un camion.

  Garda nr.2 de intervenție Gurahonț, din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș, a intervenit cu un echipaj de stingere, 5 subofițeri și o autospecială, în zona localității Groși, pe DN 76, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la capul tractor a unui camion încarcat cu hârtie.

  Interventia a fost foarte dificilă, în primul rând din cauza distantei fata dr subunitate 30 km și a traseului dificil. În sprijin a fost trimis și un echipaj de la Garda de Intervenție Stei a ISU Bihor. Pompierii din Gurahonț au reușit să ajungă în cel mai scurt timp posibil și au reușit să decupleze capul tractor de la remorcă, să îl stingă fără ca incendiul să se extindă la încărcătură. Nu au existat victime, drumul nu a fost blocat. Cauza probabilă pare a fi un scurt circuit electric.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.