Update Un cămin în care locuiau 20 de muncitori, majoritatea beți, a luat foc pe strada Hunedoarei. Pompierii au reușit să stingă incendiul | Foto

  de Andrei Fuliaș | 22 June 2019, 10:09 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad a intrat în alertă după ce a fost anunțat un incendiu al unei clădiri aflată pe strada Hunedoarei din Municipiul Arad.

  Astfel, mai multe autospeciale (A 5003, A 1000, S 42 și Descarcerare ușoară) și 11 subofițeri din cadrul detașamentului Arad au pornit spre locul indicat pentru a stinge incendiul.

  Din primele informații venite dinspre reprezentanții ISU Arad, se pare că incendiul ar fi pornit de la un frigider aflat în subsolul clădirii, însă cauza certă va fi stabilită odată cu stingerea incendiului. Totodată, se pare că este vorba despre o clădire tip cămin, în care ar fi cazați aproximativ 20 de muncitori. Aceștia au reușit să iasă singuri din clădire, deși majoritatea dintre ei se află în stare de ebrietate, iar întregul imobil este cuprins de un fum dens.

  Totuși, pompierii efectuează chiar în aceste momente căutări în absolut toate încăperile clădirii, pentru a se asigura că orice vietate se află afară, în siguranță.

  UPDATE

  Incendiul de pe strada Hunedoarei a fost lichidat de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad. În urma incendiului, un televizor a ars în totalitate și un frigider a ars parțial. Cauza incendiului pare a fi un scurt circuit electric.

  Potrivit reprezentanților ISU Arad, toate persoanele din clădire s-au autoevacuat și au refuzat transportul la spital sau ajutor medical la fața locului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.