sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un cal din Răpsig a fost furat de un tânăr de 21 de ani și vândut de două ori

  de Special Arad | 9 iunie 2020, 1:49 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: Digi Animal World)

  Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Sebiș cercetează un tânăr pentru furtul unui cal. Vândut de două ori, calul a ajuns în județul Bihor.

  La data de 6 iunie, un tânăr de 21 de ani (din localitatea Răpsig) ar fi luat un cal de pe o pășune din zona Revetiș, aparținând unui alt bărbat, de 32 de ani, legându-l de atelajul cu tracțiune animală cu care era în acea zonă.

  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat animalul pe raza județului Bihor, acesta fiind vândut inițial de către tânăr unei alte persoane din Răpsig, care l-a rândul ei l-ar fi vândut pe raza județului Bihor.

  Calul, în valoare aproximativă de 8000 de lei, a fost returnat proprietarului, iar pe numele tânărului de 21 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.