News AlertUn cadavru a fost găsit în apele Mureșului în zona Mănăstirii Bodrog! Cel mai probabil e vorba de o femeie

  de Special Arad | 23 octombrie 2019, 4:41 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă )

  Într-un comunicat remis presei , se arată că:, În jurul orei 12:30 am fost anunțați în Dispeceratul ISU despre un cadavru găsit pe Râul Mureș în zona Mănăstirii Bodrog. La fața locului s-a deplasat din cadrul Detașamentului de pompieri Arad un auto cu o barcă și 4 Subofițeri. Echipajul a intervenit pentru scoaterea cadavrului din apă; cadavrul fiind intr-un stadiu de descompunere s-a presupus că este vorba despre o femeie (după îmbrăcăminte).”

  Cadavrul a fost văzut plutind de niște oameni în zona Mănăstirii Bodrog, iar aceștia ulterior au alertat autoritățile

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.