Un bulgar și un român, prinși la Frontiera Nădlac. Unul fără permis de conducere, celălalt cu unul fals

  de Special Arad | 12 februarie 2019, 12:07 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean bulgar, luni, la volanul unui autoturism fără a deţine permis de conducere. Mai târziu în aceeași zi, polițiștii au prins și un român, dar cu permis de conducere fals.

  În data de 11.02.2019, în jurul orei 03:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat cetăţeanul bulgar G.N., în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie. La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere, acesta declarând că nu îl are asupra sa, motiv pentru care a fost condus la sediul P.T.F. pentru cercetări. Astfel, poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări, în urma cărora au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, pentru cumul de puncte.

  Seara, în jurul orei 23:30, polițiștii de frontieră au prins și un cetăţean român, J.N, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. La controlul specific, acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Cehia, dar are s-a dovedit a fi fals. Tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că permisul de conducere ar fi fost fals şi a obţinut permisul de conducere de la o şcoală de şoferi din Cehia, în schimbul sumei de 350 de euro.

  În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.