miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un boiler de zeci de kilograme a aterizat în mijlocul DN15, după o explozie la sediul unei firme

  de - | 13 iulie 2022, 11:25 AM | Naţional

  0

  (foto: ISU)

  Un boiler care cântăreşte câteva zeci de kilograme a căzut pe mijlocul DN 15, la ieşirea din Piatra-Neamţ, în urma unei explozii la un operator economic, informează Digi24.

  Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că incidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri.

  „La ora 01:52 pompierii au fost înştiinţaţi prin apel la 112 despre producerea unui eveniment pe DN 15, la ieşirea din municipiul Piatra-Neamţ, ca urmare a unei explozii, neurmată de incendiu, la un operator economic. Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că la un operator economic, cu domeniu de activitate prelucrarea lemnului, a avut loc o explozie la un boiler metalic ce folosea în fluxul tehnologic specific. După producerea exploziei, boilerul a ajuns pe partea carosabilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

  Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.