joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un bilanț al acțiunii de deszăpezire efectuată pe drumurile județene arădene. CJA: s-a acţionat cu 188,8 tone de material antiderapant

  de Special Arad | 24 martie 2018, 10:12 AM | Administraţie

  0

  foto cu scop ilusrativ

  Comunicat.  Ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor meteorologice cu precipitaţii sub formă de ninsoare, cu precădere în zona de sud, vest  şi centru a judeţului Arad, în vederea combaterii fenomenului de formare a poleiului şi a depunerii de zăpadă,  în noaptea de joi spre vineri, începând cu ora 03.00, s-au intervenit cu 12 autobasculante dotate cu răspânditor de material antiderapant şi lamă, respectiv cu 12 încărcătoare frontale. Cantitatea de material antiderapant folosită a fost de 188,8 tone.

   CJA a solicitat firmei să intervină cu utilajele din dotare şi cu materiale antiderapante. Drumurile judeţene pe care s-a acţionat cu material antiderapant sunt:

  DJ 682: Arad – Felnac – lim. jud. Timiş;

  DJ 682C: Vladimirescu – DJ 709C;

  DJ 708B: Păuliş – Ghioroc – Covăsînţ – Şiria;

  DJ 709:  Arad –Şiria – Pâncota;

  DJ 792C: Pâncota – Sântana;

  DJ 792C: Sântana – Curtici;

  DJ 682C: Lipova – Zăbalţ – Bata – Birchiş;

  DJ 682C: Lipova – Frumuşeni – Arad;

  DJ 708: Slatina de Mureş – Mădrigeşti – Gurahonţ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.