Un bărbat, membru al unei formații de lăutari, a murit în mașină la intrare pe Autostrada Arad-Timișoara

  de Luci Precup | 30 decembrie 2017, 2:09 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva ore, un bărbat din Hunedoara, în vârstă de 49 de ani, aflat în mașină pe viaductul care traversează Autostrada Arad-Timișoara, din direcția Aradul Nou-Șag, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutor deoarece îi era foarte rău.

  Când au ajuns la fața locului medicii nu au mai avut altceva de făcut decât să îl resusciteze. Însă, din păcate, chiar dacă au încercat aproximativ 5o de minute să îl  readucă la viață, nu l-au mai putut salva pe bărbat.

  Din informațiile pe care le deținem până la această oră, hunedoreanul se afla într-un autoturism Alfa Romeo și ar fi fost membru al unei formații de lăutari. Se pare că înainte de a suna la 112, acesta  fost la un centru de permanență din Arad, unde i s-a recomandat să meargă să-și ia niște medicamente de la o farmacie.

   

  Foto: Imaginea este din arhiva Special Arad, nu este realizată la fața locului

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.