Un bărbat a fost ucis la aniversarea Charlie Hebdo din Paris. Acesta a atacat un poliţist strigând „Allah Akbar”

  de - | 7 ianuarie 2016, 3:25 PM | Internaţional | Video

  0

  Un bărbat a fost ucis, joi, în faţa unui comisariat de poliţie din arondismentul XVIII din capitala Franţei, după ce acesta a atacat cu un cuţit un poliţist, strigând “Allah Akbar/Allah este mare”, informează site-ul www.rtl.fr. Bărbatul împuşcat în faţa unui comisariat de poliţie din Paris purta o centură explozivă falsă, relatează Mediafax.

  Bărbatul înarmat împuşcat mortal în faţa unui comisariat de poliţie din Paris după ce a încercat să atace sediul forţelor de ordine purta o centură explozivă falsă, a declarat, pentru AFP, ministrul de Interne şi o sursă judiciară.

  Bărbatul avea lipită sub haină o geantă, de unde ieşea un fir, însă “dispozitivul nu conţinea explozibil”, a precizat sursa judiciară.

  Potrivit sursei citate, bărbatul, înarmat cu un cuţit, a strigat “Allah Akbar/Allah este mare” în momentul în care a atacat un poliţist de la recepţia clădirii. Poliţiştii prezenţi au tras focuri de armă în direcţia acestuia, rănindu-l.

  Bărbatul a decedat la scurt timp după ce a fost împuşcat.

  Un martor a declarat pentru AFP că a auzit schimburi de focuri pe strada Goutte d’Or, care a fost închisă de forţele de ordine.

  paris-atac

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.