Un bărbat din Tauț a rămas fără carne și jumări de porc în Ajunul Crăciunului

  de Special Arad | 29 December 2015, 1:07 PM | Știri Arad | Tauţ

  1

  La data de 25 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Tauţ au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-un imobil de pe raza localităţii Tauţ.

  Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-un imobil nelocuit pe care acesta îl deţine în localitatea Tauţ, 50 kg de carne şi jumări de porc.

  În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui bărbat de 58 de ani, bănuit de comiterea faptei.

  Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 24-25 decembrie,  cel în cauză ar fi pătruns în locuinţă pe uşa descuiată, iar dintr-o ladă frigorifică ar fi sustras 50 kg. de carne şi jumări de porc, în valoare de aproximativ 700 de lei.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.