Un bărbat din Secusigiu a furat aproape 1000 de lei din portofelul unei tinere din Arad

  de Special Arad | 21 iunie 2018, 12:54 PM | Secusigiu | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Secția de Poliție nr. 1 Vlaicu (foto: Google Maps)

  Polițiștii secției nr. 1 Vlaicu au identificat un bărbat bănuit de furtul unei sume de bani dintr-un portofel.

  La data de 20 iunie, polițiștii au fost sesizați de către o tânără despre faptul că în timp ce se afla într-un birou de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, i-ar fi fost sustrasă dintr-un portofel o sumă de bani.

  La scurt timp de la încunoștințarea organelor de poliție despre furt, cel bănuit de comiterea faptei a fost identificat. Bărbatul, de 49 de ani, din Secusigiu, aflându-se în incinta locației de unde a fost reclamat furtul, ar fi profitat de neatenția victimei, furând din portofelul acesteia suma de 970 de lei.

  Se continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.