sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un bărbat din Sântana a fost prins de polițiști practicând cămătăria. Acesta pretindea o dobândă de 50% pentru împrumuturile date

  de Special Arad | 15 martie 2019, 11:42 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii orașului Sântana s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de camătă.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din Sântana, care, în cursul anului 2019, ar fi oferit, cu titlu de împrumut, bani și produse din alimentara pe care o deține pe raza localității. Au fost identificate 16 persoane cărora bărbatul le-ar fi perceput, pentru sumele împumutate și produsele achiziționate, o dobândă de 50% lunar, reținându-le ca și garanție carduri de salarii, cărți de identitate și alte înscrisuri.

  În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiști, în imobilul dețint de bărbatul în cauză au fost depistate 12 carduri bancare, 5 cărți de identitate precum și înscrisuri cu care s-ar fi garantat returnarea sumei împrumutate de către părțile vătămate.

  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de camătă, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a bărbatului în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.