vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat din Mișca, internat la Județean pentru tentativă de suicid, s-a aruncat de la etajul doi al spitalului

  de Raluca Medeleanu | 19 iulie 2022, 9:57 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un bărbat din localitatea Mișca, internat într-un salon de la etajul al doilea al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a sărit luni noapte de pe geam, sub ochii personalului medical.

  Bărbatul, de 58 de ani, era internat de câteva zile într-un salon de Terapie Intensivă care se află pe etajul secției de Chirurgie, întrucât se otrăvise. Din informațiile pe care le deținem, se pare că acesta se agitase în decursul zilei de luni, astfel că i-a fost administrat un sedativ, însă unul ușor, deoarece o doză mai concentrată i-ar fi afectat funcțiile hepatice, și așa afectate deja de otrava cu care încercase să se sinucidă în urmă cu câteva zile, acasă la Mișca.

  Pe surse, aflăm că bărbatul nu este la prima încercare de sinucidere. Acesta a mai încercat să-și ia viața și în trecut, iar luni i-ar fi spus și colegului de salon că intenționează din nou să încerce. Astfel, luni spre marți noaptea, chiar sub ochii personalului medical, s-a ridicat din pat și a fugit către geam. Personalul medical a încercat să-l oprească, prinzându-l de un picior, însă acesta s-a smuls și a sărit pe geam.

  Starea bărbatului este gravă și acum este internat din nou la secția ATI a spitalului, fiind intubat.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.