marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat din Gurahonț și-a prins fosta soție pe stradă și a bătut-o, apoi i-a luat actele și i le-a ars

  de Special Arad | 3 noiembrie 2020, 11:09 AM | Știri Arad

  1

  Un cuplu din Gurahonț a decis că relația dintre ei nu mai funcționează așa cum trebuie și au înaintat actele de divorț. Totuși, pare că bărbatul nu și-a încheiat toate socotelile cu fosta soție, iar în momentul în care a prins-o pe stradă a început să o lovească. 

  Comunicat: Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au reținut un bărbat de 39 de ani, din Gurahonț, care în amiaza zilei de 2 noiembrie, pe o stradă de pe raza localității, și-ar fi abordat soția cu care se află în divorț, agresând-o fizic. Ulterior ar fi deposedat-o de pormoneul în care se găseau 80 de lei, un card, actul de identitate a victimei și un certificat de naștere, pe care le-ar fi incendiat.

  Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.