joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un arădean de 73 de ani a fost salvat dintr-un pârâu după șase ore în care i-a fost prins piciorul sub un bolovan | Video

  de Special Arad | 17 iulie 2020, 11:35 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Șase ore în apele reci ale unui pârâu îi puteau fi fatale unui bărbat de 73 de ani. Acesta a a ajuns în apa de sub un pod și n-a mai reușit să iasă de acolo pentru că și-a prins piciorul sub un bolovan. După șase ore grele pentru el, într-un final, cineva i-a auzit strigătele de ajutor. Totul s-a întâmplat în cursul serii de ieri, iar bărbatul a fost auzit abia în jurul orei 01:00. Conform autorităților, un echipaj mixt format din agentul de poliție Lazăr Andrei de la Postul de Poliție Petriș și plutonier major Poenariu Andrei, din cadrul I.J.J. Arad, au sărit în ajutorul bărbatului. Cei doi au fost sesizați de o persoană despre faptul că se aud strigăte de ajutor în zona unui pârâu de la periferia localității Căpâlnaș, județul Arad.

  „Echipajul mixt s-a deplasat de urgență în zona indicată și au descoperit un bărbat de aproximativ 73 de ani căzut în apă până la brâu, sub un pod. Polițistul și jandarmul au intrat în apa adâncă după acesta și au început operațiunea de salvare.  Operațiunea a fost dificilă din cauza faptului că bărbatul, dezorientat, avea prins un picior sub un bolovan, iar albia râului, înaltă de aproximativ 2 metri, era nămoloasă. Acesta a stat în apă mai bine de 6 ore”, a declarat Adina Aconstantinesei, Purtător de Cuvânt IPJ Arad.

  În aproximativ 25 minute, bărbatul a fost scos din apă și predat unui echipaj de ambulanță deoarece prezenta semne de hipotermie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.