Un bărbat de 42 de ani a fost lovit de tren între Pecica și Semlac

  de Special Arad | 13 iunie 2018, 10:20 AM | Pecica | Semlac | Știri Arad

  1

  Imagine cu scop ilustrativ (foto: interregionews.eu)

  În urmă cu 45 de minute, un bărbat de 42 de ani a fost lovit de un tren Regio care circula pe ruta Arad-Nădlac.

  Accidentul s-a petrecut între Semlac și Pecica, la 2 kilometri de Cantonul nr. 9 (punctul în care trenul trece peste drumul E68). În urma impactului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral.

  A fost o intervenție dificilă pentru echipajele de Ambulanță și pentru pompieri, deoarece au fost nevoiți să se deplaseze pe jos până la locul accidentului, neavând acces în acea zonă cu mașinile, pe traseul liniilor ferate.

  Bărbatul a fost transportat pe targă, în stare stabilă, la UPU Arad.

  Nu se știe deocamdată ce căuta bărbatul în mijlocul câmpului, pe liniile ferate, nefiind nicio stație în zonă, în afară de cea de la Semlac și de la Pecica, respectiv oprirea la Cantonul nr. 9, în cazul în care la barieră au prioritate mașinile.

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.