marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat a murit în mașina cuprinsă de flăcări, după ce a intrat cu aceasta în gardul Ambasadei Rusiei la București

  de - | 6 aprilie 2022, 7:34 AM | Naţional

  0

  O mașină a fost cuprinsă de flăcări, miercuri dimineață, după ce a lovit gardul Ambasadei Rusiei la București.

  La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție. Din primele informații, șoferul a murit în vehicul.

  Se verifică dacă a fost un accident sau un act deliberat.

  „În această dimineață, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice. Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.
  Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”, se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

  Circulația rutieră este perturbată în zona Kiseleff.

  sursa: europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.