luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat a încercat să se sinucidă în benzinăria din Săvârşin

  de Special Arad | 20 mai 2014, 11:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Dupa o decepție în dragoste, un bărbat de 37 de ani a încercat să își ia viața, în parcarea unei benzinării de pe DN 7, la Săvârșin.

  Când și-a dat însă seama că starea lui se agravează brusc, omul s-a speriat și a sunat singur la 112, iar medicii au ajuns în timp util, i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital.

  Totul s-a petrecut luni seara, în parcarea unei stații de benzina, de la ieșirea din Săvârșin.

  Bărbatul era singur în mașină și se îndrepta spre casă, în Târgu Mureș. A încercat să se sinucidă, iar medicii chemați chiar de rănit, l-au pansat și l-au dus la spital. Acolo, bărbatul a stat de vorbă și cu polițiștii și le-a spus motivul pentru care nu mai dorea să trăiască. Se certase rău cu iubita lui, împreună cu care avea un apartament în Arad. În timp ce el fusese plecat la muncă în Anglia, tânăra își găsise un alt prieten.

  Bărbatul a fost îndrumat și spre un consult psihiatric și nu a rămas internat, pentru că rănile pe care și le provocase nu erau grave.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stau și mă-ntreb: mai sunt proști din ăștia pe lume? Cine psr-ul meu (partidul sinucigașilor români) se mai sinucide acum din dragoste?! Nici dacă te cheamă julieta sau romeo (ăștia deja-s țigani) nu se merită deranju` și mizeria de după! Asta numai dk alegi vreo prăpastie în pustietăți unde numai rozătoarea sau acvila te găsesc și devii un beneficiu pentru natură. Deci pt ce să te sinucizi în ziua de azi?! chiar e depășită acțiunea și ține doar de filmele de dragoste cu sophia loren, liz taylor, marlon brando ( pt el merita!), paul newman (idem) alain delon, vivien light, o casablanca, ceva. Că te-a înșelat ”onyukam” las-o în jele că trece! Te-a tradus pe tine, o să-l traducă și pe următoru, baci de la Târgu/Mureș ce ești că pt tine scriu. Că poate dk mergeai în las vegas (sau fierbinți) nu te-nșela! Poate are ea un fix cu mareabritanie sau poate nu i-ai trimis nicio liră, zgârcitule! N-așteaptă astea cadoul la venire, lor le trebuie tăttottimpul!No! Hat nu te sinucide chiar dk ești ungur c-acum îmi dau seama dk ești din tgmureș!Dar sigur ești român rupt dup-o unguroaică d-aici! Sau viceversa. Ideea e să nu te sinucizi din amor că nu merită deranju să fie clar. Du-te la muncă again, adună lire și găsești iubire și la robinet!No! Păi dk nu te sinucizi când vine factura la gaz, curent, cheltuieli, telefon, etcetc , când îl vezi pe ponta și tot guvernu ăsta de baclava făcută-n cort la ferentari, păi dk reziști de 25 de ani în fața masacrării a tot ce-i frumos, curat și moral în țara asta, când ți-ai pierdut tot ce e mai scump, istoria și pământul – tu vrei să te sinucizi într-o benzinărie din virusatul săvârșin ( zona e calamitată de ceva boală de nervi sau așa ceva) pt o rojiko sau vreo lenuță cu mărar?! Da dă-le, Doamne, iartă-mă, dracului și du-te cum am zis la muncă din nou și mai vino odată. De data asta îți reușește. Cu fata, nu cu omorâtul propriu. Chiar m-ai enervat, tu, bărbat din tgmureș.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.