duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un bărbat a fost rănit grav după ce și-a prins picioarele și corpul într-o motosapă, la Nădab

  de Andrei Fuliaș | 14 aprilie 2018, 3:21 PM | Chişineu Criş | Știri Arad | Topic special

  0

  Echipajele de intervenție au fost solicitate sâmbătă, puțin după ora 12:00, să intervină de urgență în localitatea arădeană Nădab, acolo un bărbat a avut parte de un accident destul de grav, provocat de un utilaj agricol.

  Astfel, echipajul de descarcerare al Gărzii Nr. 2 Intervenție din Chișineu-Criș, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, au intervenit pentru a salva un bărbat care și-a prins picioarele și abdomenul între fiarele unei motosape.

  Intervenția echipajului ISU a durat aproximativ o oră, reușind să-l scoată pe bărbat în viață dintre fiarele utilajului. Acesta din urmă a fost transportat de către echipajul SAJ până la elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat și l-a dus la spital.

  UPDATE

  Din informațiile furnizate de către reprezentanți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce a fost preluat de către elicopterul SMURD, bărbatul rănit într-un accident cu un utilaj agricol la Nădab a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, semn că starea acestuia este una destul de gravă.

  Revenim cu alte informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

  Sursa foto: vremeanoua.ro (arhivă)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.