Un bărbat a fost lovit în cap cu o cărămidă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi

  de Special Arad | 25 iunie 2019, 6:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Aceeași ceartă a avut loc în urmă cu un an și același bărbat a fost lovit în cap, tot cu o cărămidă

  Un echipaj de Jandarmerie a avut parte ieri, în jurul orei 14.00,  de un „deja-vu la o intervenție în urma unei solicitări pe numărul unic de urgență 112. Apelul a fost făcut de către un bărbat care a reclamat faptul că, pe o stradă din municipiul Arad, doi tineri s-au luat la bătaie.

  Ajunși de urgență la adresa indicată, jandarmii au găsit un bărbat de aproximativ 43 de ani, care prezenta o plagă deschisă la nivelul capului, necesitând de urgență un consult medical de specialitate. Jandarmii au solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Arad, iar până la sosirea acestuia, i-au acordat victimei primul ajutor.

  În așteptarea cadrelor medicale, bărbatul le-a oferit jandarmilor informații despre agresor și despre locul în care l-ar putea găsi, iar în urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, pe fondul unor litigii în instanță între cei doi bărbați, pentru același gen de fapte, constatate tot de jandarmi în anul 2018, agresorul în persoana numitului S.A.I. (32 de ani), l-a lovit în zona capului cu o cărămidă pe S.L. de 43 de ani, după care a fugit.

  Conform Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.