Un bărbat a fost găsit mort, în mașină, la intrarea în Arad

  de Andrei Fuliaș | 5 October 2018, 4:40 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Sergiu Rancu - Facebook / Radar ARAD)

  Un bărbat Arad, și-a găsit sfârșitul pe drum, la volanul mașinii, deși nu a fost implicat în vreun accident de circulație.

  Întâmplarea s-a petrecut în jurul orei 15:00, la intrarea în municipiul Arad dinspre Timișoara, atunci când un bărbat de 53 de ani, din municipiul Arad, aflat la volanul unui autoturism marca Opel, înmatriculat în Arad și care circula din direcția Timișoara spre Arad, în sensul giratoriu din zona stației peco Gazprom a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor. Trecătorii s-au oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, iar bărbatul a fost găsit mort la volanul mașinii. Cel mai probabil bărbatul a suferit un infarct.

  La fața locului au ajuns de urgență polițiștii, medicii, dar și familia bărbatului, aceștia din urmă confirmând faptul că bărbatul de 53 de ani era cunoscut ca suferind de probleme cardiace.

  Trupul bărbatului a fost ridicat de către Serviciul Județean de Medicină Legală și transportat la sediul instituției în vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.