marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat a aşteptat jumătate de secol pentru a se căsători cu persoana iubită

  de Special Arad | 26 mai 2014, 5:08 PM | Monden

  1

  Un bărbat din Marea Britanie a aşteptat 47 de ani să îşi ceară iubita în căsătorie după ce l-a refuzat în tinereţe. Povestea lor de dragoste a făcut înconjurul ţării, scrie romaniatv.net.

  Alan Crotty, un bărbat de 66 de ani din Marea Britanie, fotograf de trenuri, avea doar 21 de ani când şi-a cerut iubita în căsătorie. Cu toate acestea, după doar doi ani, cei doi s-au despărţit şi tânăra, care atunci avea doar 18 ani, s-a căsătorit cu altcineva, potrivit Mirror.

  Bărbatul a rămas singur pentru restul vieţii, fiind mereu cu gândul la Cathy, iubirea vieţii lui. Inedit este faptul că mariajul femeii care a început în 1973 s-a terminat zece ani mai târziu. Cuplul a stat separat timp de 37 de ani, înainte ca un prieten să aranjeze în secret o întâlnire a celor doi în 2007.

  Într-un final, Alan şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o din nou în căsătorie, în acelaşi loc în care a pus această întrebare şi în anul 1968.

  pay-alan-crotty-and-cathy-roberts_25398800

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.