luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit lângă un supermarket și a zdrobit un camion, în Portugalia. Cinci oameni au murit

  de - | 17 aprilie 2017, 6:24 PM | Internaţional

  0

  Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit luni lângă un supermarket, lângă Lisabona, iar patru persoane de la bordul aeronavei şi una de sol au murit, relatează Vocea.biz, citând agențiile de presă News.ro și Associated Press.

  Comandantul operaţiunilor Miguel Cruz a declarat pentru AP că şi-au pierdut viaţa pilotul elveţian, trei pasageri francezi din avion şi un şofer portugez de camion, de la sol. Cruz a declarat telefonic că avionul, înmatriculat în Elveţia, s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat de pe aerodromul Tires, situat la aproximativ 20 de kilometri vest de capitala portugheză.

  Şoferul de camion descărca marfa la supermarket în momentul în care avionul s-a prăbuşit lângă el. În imagini de la faţa locului se poate vedea un nor gros de fum. La faţa locului au intervenit peste 50 de salvatori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.