Un avion cu 48 de pasageri la bord s-a prăbuşit în Iran. Niciun supraviețuitor!

  de Special Arad | 10 august 2014, 11:08 AM | Internaţional | Topic special

  1

  Un avion civil, cu 48 de pasageri la bord, s-a prăbişit în Iran. Conform primului bilanţ al autorităţilor, 45 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar trei au fost rănite. Cinci oameni ar fi căzut din avion în timpul prăbuşirii, transmite presa iraniană.

  Zborul Iran-140 al companiei Sepahan Air s-a prăbuşit la scurt timp după decolare în apropierea capitalei Teheran, transmite RT.com. Potrivit unor informaţii, cadavrele a 10 persoane au fost deja extrase de la locul accidentului.

  La scurt timp după accident, un alt avion a aterizat de urgenţă în Iran din cauza impactului cu o pasăre.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.