sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Un avion cu 191 de persoane la bord s-a prăbușit! 17 oameni au murit. Sunt zeci de răniți, dintre care 15 în stare gravă (Video)

  de Special Arad | 7 august 2020, 7:17 PM | Internaţional

  0

  Un avion cu 191 de pasageri la bord s-a prăbușit, la aterizare, și s-a rupt în două! Totul s-a întâmplat în India, în urmă cu puțin timp, la C. Aeronava venea de la Dubai și a aterizat la Calicut.

  Aeronava s-a rupt în două la aterizare și a ieșit de pe pistă. Prăbușirea nu a fost urmată de nicio explozie, ceea ce ar putea face ca să existe supraviețuitori. Conform primelor informații, sunt 3 morți și 35 de răniți.

  UPDATE

  Accidentul a avut loc la ora locală 19.00 (16.30, ora României), în condiţii meteorologice nefavorabile în regiune, unde ploua torenţial.

  Inundaţii şi alunecări de teren au avut loc în regiune, în contextul în care sezonul musonului este în toi.

  Înainte de aterizare, Boeingul 737-800NG, înmatriculat VT-AHX, a efectuat două treceri la joasă altitudine peste aeroportul de destinație. Avionul implicat în acest accident a fost asamblat în 2006. La bord se aflau zece copii.

  UPDATE

  Zborul repatria indieni rămaşi blocaţi în afara ţării din cauza crizei Covid-19.

  Şaptesprezece oameni au murit, printre care și cei doi piloţi, a anunțat Air India Express.

  Operaţiunea de salvare a fost finalizată, iar supravieţuitorii au fost spitalizaţi în Kozhikide şi Malappuram.

  Zeci de oameni au fost răniţi, dintre care 15 se află în stare gravă.  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.