luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un autoturism hibrid a luat foc marți noaptea în Vladimirescu

  de Special Arad | 9 noiembrie 2022, 9:20 AM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  În data de 8 noiembrie, în jurul orei 23:00, pompierii militari arădeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism hibrid, staționat pe strada Horia din localitatea Vladimirescu.

  La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentului bateriei aflat sub bancheta din spate a autoturismului.

  Deși a fost prima intervenție de acest tip pentru pompierii arădeni, aceștia au lichidat incendiul în limitele găsite, autoturismul fiind afectat în proporție de 40%.

  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

  ISU Arad specifică faptul că incendiile la autoturismele de tip hibrid și electric presupun folosirea de cantități mari de substanțe de stingere și timp îndelungat. În acest caz intervenția a durat aproximativ 3 ore.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.