vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un autoturism a luat foc pe strada Ilarion Felea

  de Ioana Costaș | 12 ianuarie 2024, 1:50 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Un autoturism a luat foc vineri, în jurul amiezii, pe strada Ilarion Felea din municipiul Arad, șoferul reușind să iasă la timp din mașină. Compartimentul motor și bordul autoturismului au ars în incendiu. Pompierii au fost solicitați să lichideze focul. Flăcările au afectat autoturismul în proporție de 20 la sută, potrivit estimărilor făcute la fața locului.

  Astăzi, în jurul orei 12:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Arad, strada Ilarion Felea. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor și al bordului. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, autoturismul fiind afectat în proporție de 20 la sută. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, conducătorul auto a reușit să iasă la timp din mașină în momentul care și-a dat seama că aceasta are o problemă la compartimentul motor”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Potrivit acestora, cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

  Pentru a preveni astfel de cazuri, pompierii recomandă respectarea următoarelor măsuri:

  • verificaţi instalaţia electrică;
  •   nu faceți improvizații la instalația electrică;
  • asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
  • verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
  • verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

  Citește și: Incendiu izbucnit la o casă în cartierul Gai

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.