Un autocamion cu lemne a luat foc la Slatina de Mureș. Pompierii au intervenit de urgență

  de Special Arad | 21 februarie 2018, 12:47 PM | Bârzava | Gurahonţ | Știri Arad

  1

  (foto: ISU )

  Garda nr. 2 de intervenție Gurahont și Garda nr. 1 de intervenție Barzava, cu doua autospeciale de stingere, s-au deplasat pe drumul județean Julita – Madrigesti, în zona localității Slatina de Mureș pentru stingerea unui incendiu la un autocamion încărcat cu lemne.
  La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la cabina camionului propagat parțial la încărcătură. După aproximativ 30 minute de intervenție, acesta a fost stins, masa lemnoasa fiind doar puțin afectata.
  Cauza probabila a incendiului, scurt circuit electric la sistemul de încălzire. Nu au fost persoane rănite.
  La intervenție au fost trimise doua subunități deși incendiul s-a manifestat în raionul subunități din Barzava deoarece incidentul s-a produs la o distanta aproximativ egală iar în pădure nu exista surse de alimentare cu apă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.