joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un arădean vindea petrol lampant cu apă pe post de alcool sârbesc

  de Special Arad | 15 februarie 2016, 5:36 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În cadrul unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, jandarmii Grupării Mobile Timișoara au depistat un arădean, în vârstă de 43 de ani, care comercializa alcool contrafăcut.

  În urma cercetărilor amănunțite, oamenii legii au descoperit o dependință a acestuia în care se aflau 50 de litri de alcool falsificat, cu etichetă de proveniență sârbească.

  Potrivit declarației, acesta folosea petrol lampant combinat cu apă pe care apoi îl vindea în peturi cu etichete de alcool sârbesc.

  În urma acțiunii, a fost notificat I.P.J. ARAD, s-a reţinut cantitatea de 50 de litri de alcool contrafăcut şi s-a procedat la întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificare sau substituire de alimente sau alte produse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.