miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un arădean evoluează în calificările Campionatului European de volei U17, care se desfășoară într-o localitate de pe malul Mării Adriatice

  de Dan Lazăr | 21 aprilie 2023, 11:53 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Naționala masculină Under 17 a României, cu arădeanul David Ispas în lot, intră vineri în focurile calificării la Campionatul European. 

  În faza a doua a calificărilor pentru Campionatul European Under 17, echipa noastră a fost repartizată într-o grupă de „foc”. Adversarele tricolorilor vor fi, în ordine, Croația, Belgia și Spania, trei reprezentante ale unor școli de volei foarte puternice. Partidele se vor disputa în localitatea croată Bibinje, situată la malul Mării Adriatice, la aproximativ 300 de kilometri distanță de capitala Zagreb.

  Pentru a se califica la turneul final, care va avea loc în Muntenegru, la Podgorica, în perioada 19-30 iulie, echipa tricoloră trebuie să se situeze pe una din primele două poziții în ierarhie sau să fie formația cu cea mai bună linie de clasament dintre ocupantele locurilor 3 din cele cinci grupe.

  David Ispas este legitimat la Clubul Sportiv ProVolei Arad, echipele de seniori și juniori fiind pregătite de Marius Mascovits.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.