Un arădean de 39 de ani a murit în Delta Dunării! A căzut din barca în care se afla alături de doi prieteni și a fost tăiat de elice

  de Special Arad | 6 octombrie 2019, 7:20 PM | Topic special

  0

  Cei trei bărbaţi au plecat la pescuit duminică dimineaţă, în jurul orei 5. Potrivit tulceanoastra.ro, unul dintre pescari s-ar fi ridicat în picioare în barcă, ambarcaţiunea s-a înclinat, iar cei trei pescari au căzut în apă. Unul dintre bărbaţi a căzut exact sub ambarcaţiune şi a fost tăiat pe burtă de elice. A fost scos din apă şi dus la mal, unde un echipaj de ambulanţă cu medic a aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, pentru arădeanul de 39 de ani nu s-a mai putut face nimic.

  „În această dimineaţă, trei bărbaţi din judeţul Arad, în timp ce se deplasau cu o ambarcaţiune către o zonă de pescuit, aceasta s-ar fi înclinat, iar bărbaţii ar fi căzut în apă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea.

  Poliţia a deschis dosar penal penru omor din culpă.

  Se pare că tragedia a avut la bază mai multe nerespectări ale legii, care, cumulate, au dus la producerea accidentului. Conform unor surse din zonă, se pare că cei aflați în barcă petrecuseră până în jurul orei 5 dimineaţa, când au considerat ei că ar fi momentul propice să plece la pescuit.
  Sursele spun că cei din barcă s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi erau zgomotoşi, iar barca se deplasa destul de rapid.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.