Un arădean a fost scos din casă de polițiști și este supravegheat timp de cinci zile, pentru că și-a amenințat soția cu bătaia

  de Special Arad | 3 aprilie 2019, 10:19 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 49 de ani, din Arad, care, în seara zilei de 2 aprilie, și-a amenințat soția cu acte de violență, insuflându-i o stare de temere.

  Bărbatul a fost evacuat din locuință, fiind emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile.

  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.