marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un alt medic a pierdut lupta cu coronavirusul. Leonora Tripa era unul dintre cei mai iubiți medici din Ineu

  de Special Arad | 18 noiembrie 2020, 9:21 AM | Știri Arad

  0

  Pandemia este necruțătoare, mai ales față de cei din linia întâi. Primarul Ineului, Călin Abrudan, a anunțat în această dimineață o veste extrem de tristă pentru foarte mulți locuitori ai orașului și nu numai. Medicul de familie din Ineu, în vârstă de 65 de ani, Leonora Tripa a pierdut lupta cu coronavirusul.

  „A plecat dintre noi la cele veșnice, medicul de familie – Tripa Leonora! A fost în prima linie în acest război cu pandemia, dar astăzi a pierdut lupta vieții. A fost cel mai iubit și apreciat medic de familie din Orașul Ineu, fiind cunoscută ca o persoană care era aproape de pacienți. Orașul Ineu a mai pierdut un om deosebit…

  Sincere Condoleanțe familiei…
  Dumnezeu să o odihnească!”, a scris primarul orașului Ineu, Călin Abrudan.

  Leonora Tripa a murit pe patul de spital de la Timișoara, unde a fost internată încă de vineri. Ieri spunea că se simte mai bine, însă astăzi s-a stins. Într-adevăr, avea comorbidități și ar fi împlinit 66 de ani în 27 decembrie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.