Un alt medic a pierdut lupta cu coronavirusul. Leonora Tripa era unul dintre cei mai iubiți medici din Ineu

  de Special Arad | 18 noiembrie 2020, 9:21 AM | Știri Arad

  0

  Pandemia este necruțătoare, mai ales față de cei din linia întâi. Primarul Ineului, Călin Abrudan, a anunțat în această dimineață o veste extrem de tristă pentru foarte mulți locuitori ai orașului și nu numai. Medicul de familie din Ineu, în vârstă de 65 de ani, Leonora Tripa a pierdut lupta cu coronavirusul.

  „A plecat dintre noi la cele veșnice, medicul de familie – Tripa Leonora! A fost în prima linie în acest război cu pandemia, dar astăzi a pierdut lupta vieții. A fost cel mai iubit și apreciat medic de familie din Orașul Ineu, fiind cunoscută ca o persoană care era aproape de pacienți. Orașul Ineu a mai pierdut un om deosebit…

  Sincere Condoleanțe familiei…
  Dumnezeu să o odihnească!”, a scris primarul orașului Ineu, Călin Abrudan.

  Leonora Tripa a murit pe patul de spital de la Timișoara, unde a fost internată încă de vineri. Ieri spunea că se simte mai bine, însă astăzi s-a stins. Într-adevăr, avea comorbidități și ar fi împlinit 66 de ani în 27 decembrie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.