Update 3Corpul neînsuflețit al tânărului înecat în Mureș a fost găsit

  de Special Arad | 14 august 2014, 12:49 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  UPDATE: Corpul neînsuflețit al tânărului înecat în Mureș a fost găsit, cu puțin timp în urmă. C.M., în vârstă de 14 ani, a fost găsit la nici 20 de metri de la locul din care a țipat după ajutor, la momenul când a dispărut în apele râului. După 8 ore de căutari, membrii echipajului SMURD, specializați în astfel de operațiuni, au reuțit să găsească trupul adolescentului, mort prin înec.


  Un copil de 14 ani, locuind în cartierul de blocuri de lângă hotelul Coandi, a făcut imprudența să meargă singur la scăldat și… a dispărut în Mureș.

  Un pescar din apropierea locului din care a dispărut adolescentul le relatează la această oră polițiștilor, primii sosiți la fața locului, circumstanțele în care a dispărut băiatul. El spune că acesta a venit la scăldat cu bicicleta, a înotat preț de câteva minute într-o mică bulboană pe care o face râul, după care a intrat într-un vârtej pe centrul Mureșului și a dispărut înghițit de ape.

  Autoritățile au început demersul căutării băiatului, dar sunt slabe șanse ca acesta să fie găsit viu.

  Mama copilului, chiar în aceste momente sosită de la serviciu, își urlă durerea pe malul Mureșului.

  Un alt martor ocular relatează faptul că victima a strigat după ajutor în momentul în care a fost luat de vârtej. Între timp, au sosit echipajele de intervenție specializate în căutări subacvatice. Și acestea au opinat că sunt puține șanse ca trupul băiatului să fie găsit viu.

  „Am intrat după el în apă și la un moment dat eram la doar câțiva metri de el, dar a dispărut pur și simplu. Se juca pe aici… Chiar au trecut trei femei și i-au spus să nu intre în apă că e periculos. Este incredibil cum a dispărut așa”, spune pescarul (vezi poza de mai jos) care a intrat după el în apă.IMG_1060

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.