Update Tânărul înecat pe ștrand a fost resuscitat și este cooperant

  de Special Arad | 14 august 2014, 12:12 PM | Știri Arad

  0

  UPDATE: Manevra de resuscitare a medicilor de ambulanță au salvat viața tânărului și în momentul de față este în afara oricărui pericol. Din ultimele informații pe care le deținem, este vorba de un tânăr de 22 de ani.

  În jurul orei 12, un băiat în vârstă de aproximativ 22 ani s-a înecat într-un bazin de pe Ștrandul Neptun. Actualmente, tânărul se află sub intervenția de urgență a medicilor, după ce a fost dus la Spitalul Județean Arad în stare foarte gravă.

  Din informațiile pe care le-am obținut de la câțiva martori la incident, tânărul s-a dat pe tobogan fără să știe să înoate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.