Ultimul clopoțel al copilăriei! Absolvenții de la „Țichindeal” au predat cheia

  de Lucian Dănilă | 13 June 2014, 2:28 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Colegiul „Dimitrie Țichindeal” (Pedagogic) și-a luat rămas bun de la clasele a 8-a. Gabriel Iazbinsky și Maria Pădureanu, directorul adjunct, au moderat festivitatea de absolvire, festivitate la care au participat toate clasele a 7-a, următoarea generație de absolvenți care a preluat cu această ocazie cheia școlii.

  Maria Pădureanu spunea că pentru elevii claselor a 8-a „s-a încheiat copilăria”, iar acum se află în fața primelor examene importante ale vieții. Își va urma fiecare drumul dorit, drumul pentru care s-a pregătit timp de opt ani într-un cadru foarte performant.

  După acordarea premiilor, după premierea olimpicilor și după lacrimile inevitabile unor astfel de evenimente, cei care încă sunt, și vor mai rămâne destul timp copii, au plecat spre un alt drum.

  Drum bun în viață, absolvenților!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.