Ultimul „cartuș” în atletism: Roxana Bîrcă aleargă la „Europenele” de cros

  de Dan Lazăr | 4 decembrie 2019, 8:28 AM | Sport

  0

  România va participa cu 13 sportivi, printre care și o atletă legitimată la CS Universitatea Arad, Roxana Bîrcă, la Campionatele Europene de cros de la Lisabona, care vor avea loc duminică.

  Campionatul European de cros, ultima mare competiție a anului, este programat să se desfășoare duminică, 8 decembrie, în capitala Portugaliei, Lisabona. România va fi reprezentată de cinci sportivi la masculin și opt la feminin.

  Roxana Bîrcă (CSA Steaua București – CSU Arad) face parte din echipa de senioare, alături de: Adela Bălțoi (ACS Sp. Feroviar), Claudia Prisecaru (CSM Focșani 2007) și Julia Augsburger (CS Rarăul Piatra Neamț).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.