marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ultimele cuvinte sfidătoare ale polițiștilor de frontieră de pe Insula Șerpilor | AUDIO

  de - | 25 februarie 2022, 9:44 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Toți cei 13 polițiști de frontieră ucraineni care păzeau Insula Șerpilor și au murit în timpul bombardamentului de joi vor primi titlul de Erou al Ucrainei. O înregistrare audio cu ultimele lor cuvinte sfidătoare la adresa atacatorilor a fost făcută publică și a stârnit valuri de emoții, relatează BBC. 

  Povestea celor 13 polițiști de frontieră ucraineni care păzeau Insula Șerpilor și care au refuzat să se predea unei nave de război rusești, fiind uciși în timpul unui bombardament este impresionantă. Înregistrarea audio a ultimelor cuvinte sfidătoare ale gărzilor a devenit virală pe Twitter, TikTok și alte rețele de socializare.

  Nava rusă le spune ucrainenilor: „Vă sugerez să vă predați armele și să capitulați, altfel voi deschide focul, ați înțeles?”.

  Gărzile ucrainene pot fi auzite apoi spunând „asta este”, înainte de a răspunde cu: „Russian warship, go f*** yourself. (Navă de război rusă, du-te dracului)”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.