miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Ultima zi a lunii august s-a lăsat cu amenzi pentru nerespectarea regulilor anti-Covid

  de Special Arad | 1 septembrie 2021, 11:36 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În ziua de 31 august, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 504 de persoane, verificate 65 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 18 de mijloace de transport în comun/persoane.

  Au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

  Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun și în zonele aglomerate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.