duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ultima scenă… Alexandra și Iosif, doi actori foarte talentați, au murit într-un teribil accident (FOTO)

  de Special Arad | 12 august 2016, 11:07 AM | Naţional

  1

  Alexandra Saska Sotirov şi Iosif Ahmed şi-au găsit sfârşitul, joi, într-un accident cumplit, pe Drumul Naţional 1, în apropierea localităţii Apoldu de Jos din judeţul Sibiu. Ambii erau tineri actori extrem de talentaţi, iar moartea lor i-a lăsat fără cuvinte pe cei care i-au cunoscut.

  „Nu-mi controlez vocea şi nici nu o menajez. Nu ştiu niciodată înainte de a începe să cânt dacă sunt răguşită sau nu”, spunea Alexandra în prezentarea spectacolului ei de suflet, un one man show pe muzica Mariei Tănase, o poveste pe care-o spusese cu aceeaşi pasiune ultima dată în urmă cu doar câteva zile, în tabăra de actorie de la Corbu.

  De acolo se întorceau când drumul lor s-a frânt în accidentul cumplit de lângă Sibiu. Ca o previziune sumbră parcă, one man show-ul fetei, ultimul ei spectacol, s-a numit „Dadă, frică mi-e că mor ca mâine”.

  Cu doar câteva zile înainte să moară, Alexandra a postat, pe contul ei de Facebook, un videoclip cu pregătirile pentru show.

  Alexandra avea 22 de ani și terminase anul acesta Facultatea Teatru şi Televiziune din Cluj, secţia Arta Actorului, scrie Adevărul.

  actor 5

  „Ce mă face să cred că se vor îndeplini anumite lucruri e că atunci când îmi doresc foarte tare ceva şi nu se întâmpla, în dreapta sau în stânga sau chiar în spatele meu se deschide o uşă şi mai mare şi realizez că acolo e de fapt uşa la care trebuia să bat prima dată”, se descria Alexandra.

  Cei care au cunoscut-o vorbesc despre un uriaş talent, de multă dragoste pentru literatură, de-un om frumos pe de-a-ntregul despre care nu le vine să creadă că povestesc la timpul trecut.

  „Pe Saska am remarcat-o prima oară la atelierul de film. Şi-a pus o şapcă pe cap, a intrat la cadru, avea de jucat o fată băieţoasă care repară maşina unui francez, a stat cu mâinile în buzunar, s-a uitat la maşină şi după aia şi-a băgat mâinile sub capotă cu naturaleţea cu care ar fi intrat în mare după un drum lung cu trenul. E din Satu Mare şi tocmai a terminat primul an la Facultatea de Teatru şi Televiziune Babeş-Bolyai, Cluj, secţia Arta Actorului. După aia a spus un monolog din Macbeth. Ciudat, cu acelaşi avânt cu care îşi băgase mâinile sub capotă”, scrie Sabina Bălan într-un interviu cu Alexandra publicat în urmă cu 2 ani pe Agenda LiterNet, tot în timpul unei tabere de actorie de la Corbu, scrie adevarul.ro.     

  actor 2

  Alături de Alexandra, în maşină se afla Iosif Ahmed, în vârstă de 20 de ani, student la Actorie în anul II, la Târgu Mureş. Tânărul iubea teatrul din liceu şi avea foarte multe premii câștigate la concursuri de profil.

  Miercuri dimineaţa, maşina în care se aflau cei doi a zburat de pe şosea, a lovit un cap de pod, s-a rostogolit de câteva ori şi s-a oprit într-o râpă de pe marginea Drumului Național 1. Se pare că tinerii n-ar fi purtat centurile de siguranţă. Nimeni n-a văzut accidentul, şi abia după câteva ore un cioban care trecea prin zonă a găsit maşina şi trupurile fără viaţă, scrie Adevărul.

  Pe conturile de Facebook ale celor doi au fost scrise zeci de mesaje de condoleanțe.

  actor 4

  Dumnezeu să-i odihnească în pace!

  actor 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Condoleante familiilor indoliate!

   ”Se pare că tinerii n-ar fi purtat centurile de siguranţă.”

   Nu stiu pentru a cata oara comentez despre centurile de siguranta. Ele au demonstrato de multe ori ca salveaza vieti. Sa nu le porti inseamna ignoranta si lipsa de respect fata de cei dragi tie.
   Cei ramasi sufera acum cel mai mult.
   Empatizez cu parintii acestor tineri frumosi. Pacat de vietile lor irosite dintr-o prostie copilareasca.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.