Ultima nuntă… Cântărețul arădean Aurel Șeran a murit la ceas aniversar în patul său (FOTO)

  de Special Arad | 5 noiembrie 2017, 3:49 PM | Ineu | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. A fost una dintre cele mai bune voci ale Aradului. A fost… De azi de la prânz vom trăi doar cu amintirea lui și a cântecelor sale. Aurel Șeran a cântat azi noapte la o nuntă la Șicula. Era ultima din acest an pentru că urmează postul Crăciunului. Nu se gândea nimeni că va fi ultima din viața interpretului.

  Ajuns acasă, Aurel Șeran a adormit. Și așa a murit, fiind găsit la prânz de soția sa, după ce aceasta s-a întors de la biserică. Avea 62 de ani și a cântat alături de Rapsozii Zărandului, de Petrică Pașca, de Vasilică Rus și alții.S-a născut la Gurba dar viața și-a trăit-o la Ineu. Astăzi ar fi împlinit 40 de ani de căsătorie. S-a stins la ceas aniversar. Trist, foarte trist…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.