ULAL Arad organizează cursuri de administrator de condominii

  de Special Arad | 6 mai 2019, 12:44 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Cursurile de administrator de condominii vor fi organizate de ULAL ARAD,membra a Ligii HABITAT-”Casa Plus” – furnizor autorizat pentru organizarea cursurilor de calificare profesională pentru adulţi. Facem în continuare înscrieri la curs şi aşteptăm ca Autoritatea Nationala pentru Calificari sa aprobe standardul, MDRAP să dea avizul pentru începerea acestora.

  Înscrierile la cursul de administrator de condominii se poate face de Luni până Vineri, între orele 9:30 şi 16:00, la sediul ULAL ARAD str,G.Cosbuc nr.33.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.