sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Uimitor sau umilitor? Cel mai (S)EXcentric echipament din istoria sportului!

  de Special Arad | 17 septembrie 2014, 5:39 PM | Monden

  0

  O echipă feminină de ciclism din Columbia a cunoscut faima mondială peste noapte, după ce conducătorii au făcut o alegere cel puţin ciudată în privinţa echipamentului pe care ciclistele au fost nevoite să-l poarte.

  Designerul a ales să folosească culoarea pielii pentru zona din jurul şoldurilor, insă imaginile surprinse cu ocazia prezenţei echipei în Turul Toscanei arată că opţiunea nu a fost tocmai inspirată. Reacţiile nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare, iar părerea unanimă e că echipamentele pot intra fără probleme în galeria celor mai mari „dezastre vestimentare” din istoria sportului.

  „Doamnelor, respectaţi-vă şi refuzaţi să concuraţi îmbrăcate aşa”, „E umilitor”, „La ce s-au gândit cănd au făcut echipamentele astea?!”, „Nu sunt vreun expert în lumea modei, dar până şi eu îmi pot da seama că acest echipament e un adevărat dezastru” sau „O iniţiativă grotescă”, sunt doar câteva dintre reacţiile postate pe Twitter, scrie ProSport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Vi se pare potrivit echipamentul echipei feminine de ciclism din Columbia?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.