Update UEFA Champions League ne oferă două „sferturi” de vis: unul este Bayern vs. Real!

  de Lucian Dănilă | 17 martie 2017, 1:25 PM | Sport

  0

  În această după amiază, la sediul UEFA de la Nyon, s-au tras la sorți sferturile de finală ale UEFA Champions League. Tragerea la sorți a fost făcută de legendarul atacant galez, Ian Rush, jucător care a fost multiplu câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu FC Liverpool în anii 80.

  După „minunile” din optimi, în care Barcelona a răsturnat acel 0-4 de la Paris, în care Leicester a scos pe Seviila și își continuă povestea incredibilă începută în vara anului trecut, iar Monaco a scos gruparea lui Guardiola, Manchester City, în sferturi ne așteaptă alte dispute de cel mai înalt nivel.

  Capul de afiș pare a fi cel dintre Bayern și Real Madrid, dar tot în sferturi avem și reeditarea finalei din 2015 dintre Juventus și Barcelona.

  VEZI PROGRAMUL

  ucl

   

  În Europa League, singurii români rămași în cursa pentru trofeu, Stanciu și Chipciu de la Anderlecht, vor avea parte de o „dublă” de foc cu Manchester United, echipa lui Mourinho și Ibrahimovic, principala favorită a competiției.

  EL

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.