UEFA amenință cu judecata o mică pizzerie din Germania

  de - | 1 februarie 2022, 7:12 PM | Internaţional | LOL

  0

  (foto: 24hoursworld.com)

  UEFA a înștiințat o mică pizzerie din Germania că va demara procedurile pentru a acționa în instanță patronii localului din cauza denumirii unuia dintre produse, scrie Digi Sport.

  Mai exact, UEFA amenință că va da în judecată „Pizza Wolke”, o pizzerie de lângă Frankfurt, după ce germanii au creat un produs cu numele „Champignons League” (Liga Ciupercilor).

  Forul continental a considerat că a fost încălcate drepturile privind marca înregistrată „Champions League” și a trimis o scrisoare oficială pe adresa localului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.